Det er efterhånden længe siden, der er skrevet her på bloggen. Det må der laves om på!

Efteråret forsvandt hurtigt henover hovedet på os og pludselig stod vi midt i december måned med gaveræs og alt hvad der hører til.

Julen skulle fejres med Trines familie, men inden vi kom så langt var der lige en fødselsdag og en julefrokost i Jeppes familie, der skulle klares.

Vi nåede det hele og fik pakket bilen lørdag den 19. december og kørte mod det nordjyske om søndagen.

Første stop var Viborg, hvor vi besøgte Trines kusine Maria og hendes kæreste Dennis. De er flyttet i hus og vi fik æren af at indvie husets gæsteværelse/kontor.

Dagen efter stod den på strøgtur i Viborg, hvor Johanna fik kørt en tur med toget. Jeppe fik Trine til at købe sin egen gave og så var den dag snart gået og turen gik mod Fjerritslev, hvor resten af juleferien skulle holdes.

Der lå rigtig meget sne i det nordjyske, og det var lige noget for Johanna. Bedstefar tog hende med ud i sneen og hjalp Emma og Sofie med at spænde en kælk efter Sofies scooter, og så kan det nok være at der blev kørt nogle ture op og ned af vejen til stor morskab for alle.

Juleaften forløb stille og roligt sammen med Trines familie (onkel Tommy, tante Anja, moster Tanja, onkel Pepe, kusine Lilian, fætter Alexander og bedstemor – (mormor)).

Julemanden kom forbi med gaver og Johanna var meget imponeret af det hele. Hun fik rigtig mange gode gaver og havde generelt en rigtig hyggelig aften.

1. juledag kørte vi til Blokhus for at være sammen med Jeppes mormor og moster samt kusine (Charlotte) og deres familie. Det var en rigtig hyggelig julefrokost, hvor sneen dalede ned. Det så rigtig flot ud, men det var desværre ikke så sjovt at køre i, for det var meget glat, så køreturen til Fjerritslev tog 3 gange så lang tid som normalt – men vi kom helskindet hjem.