Johanna har glædet sig meget til sin 4 års fødselsdag og har mange gange spurgt, hvornår det blev sommer.

Nu kom dagen og den blev fejret med en festlig madpakke, kreeret af farmand og aftensmaden blev som altid bestemt af Johanna.

Dagen efter, den 1. juli 2011, havde Johanna vennerne fra børnehaven på besøg. Det var lidt vildt, at der pludselig rendte 20 børn rundt både inde og ude, men pædagogerne havde styr på tropperne, og de hyggede sig gevaldigt. Der var lidt meget oprydning bagefter, men det følger jo med.

Familien fejrede Johanna i weekenden, hvor den stod på brunch på den lokale cafe efterfulgt af kaffe og kage herhjemme. Det var en super hyggelig dag. Og for at det ikke skal være løgn, snuppede vi lige en fejring mere, da vi kom til det jyske. Der må være nogle fordele ved at have en stor familie, der er spredt rundt i det danske land.