Mors kusine – Louise – kom på besøg i slutningen af juli. Det var nogle hyggelige dage, hvor især Johanna fik lagt beslag på Louise. Det blev til et besøg i Tivoli og en masse hyggelige timer hjemme sammen med lillebror og mor.

Da Louise skulle nordpå igen, valgte mor, Johanna og Mikkel at tage med for at nyde en uge i det nordjyske, og det var vist det helt rigtige tidspunkt at gøre det på, da sommersolen stod højt på himlen hele uge. Det blev til et par hyggelige dage i Moseby hos Louise og hendes søde hund Lady, hvor vi blandt andet kom til stranden og fik badet. Det var Johannas første dukkert i havet.

Derefter et par dage i farfars sommerhus og Fårup Sommerland, selvfølgelig, inden turen gik til Fjerritslev, hvor kusine Mias 1 års fødselsdag skulle fejres. Det var en rigtig hyggelig uge, som sluttede med at far kom i weekenden og fejrede Mia sammen med os – og det blev også til endnu en dukkert i det lille hav, inden vi vendte næsen hjem mod Hvidovre igen.